070 820 05 23

Verhalen

Wij laten graag onze begeleiders en klanten aan het woord. Zodat je een idee krijgt welke zorg wij allemaal leveren. Lees hier hun verhalen!

OVERSPOELD DOOR NAH

In het stripboekje Golfsurfers brengt onze klant Manon haar revalidatieverhaal in beeld. Dit helpt haar letterlijk om van zich af te schrijven en hierdoor laat zij anderen zien wat NAH betekent.

Wanda werkt als Woonbegeleider

Ik ben Wanda (mijn profielfoto volgt nog! of kijk op Facebook van Levin Zorg). Ik werk als Woonbegeleider bij Levin. Mijn taak is om onze bewoners een gezellig en veilig thuis te bieden.

Vervoer met passie, zorg en humor: Sabrina!

Stichting Vervoer is onze samenwerkingspartner in het halen en brengen van onze klanten. Sabrina en haar medewerkers werken met heel veel zorg en passie voor onze kinderen.

Werken als huishoudelijk medewerker

Dit is Malka. Zij werkt alweer 1,5 jaar op ons wooninitiatief Buitengewoon in Oud-Beijerland.

Ilse gaat eindelijk werken in de zorg!

Ik ben Ilse. Jarenlang was ik eigenaar van een aantal parfumeriewinkels. Nu na 12 jaar maak ik een overstap naar werken in de zorg.

Ans: onze eerste gepensioneerde begeleider werkt gewoon door!

Dit is onze Ans. Op 6 oktober werd zij 66 jaar en mocht zij, als eerste medewerker bij Levin, met pensioen. Maar dat wilde Ans helemaal niet!

Anouk is Allround begeleider

Omdat zij van de afwisseling, uitdaging en het schakelen houdt! Anouk is de persoonlijk begeleider van Pauline en helpt haar tijdens de lessen op school.

Met Spaans temperament werken als begeleider voor NAH

Hola! Ik ben Belén. Een vrolijke Spaanse van 35 jaar.

Prader Willi: de zoektocht van Jan en zijn familie

Jan is een vrolijke jongen van 20 jaar en woont bij ‘Ons Thuis’ in Den Haag: Een kleinschalig wooninitiatief midden in een woonwijk waar tien jonge mensen met het Prader Willi syndroom wonen.

Vakantieopvang in Delft

Vandaag ging ik, kantoormens van Levin, een middagje meelopen op één van onze vakantie-opvanglocaties in Delft.