070 820 05 23

Verhalen

Wij laten graag onze begeleiders en klanten aan het woord. Zodat je een idee krijgt welke zorg wij allemaal leveren. Lees hier hun verhalen!

BLOG 2: Snuffelstage bij een wooninitiatief

Eenje, onze klantenadviseur, wil zich optimaal laten informeren over de praktijk en bezoekt daarom elke maand een locatie. Deze maand is dat: Wooninitiatief Paul Steenbergenlaan.

BLOG 1: Stagedag bij Levin, maar dan een beetje anders…

Eenje werkt alweer 2 jaar bij ons als klantenadviseur. Met enthousiasme en professionaliteit luistert zij naar de zorgvragen van onze klanten en biedt zij diverse mogelijkheden.

Van: ‘Ik onderwijs’ naar: ‘Ik zorg’

Dit is Sanne, onze avontuurlijke collega die graag zoveel mogelijk verschillende zorg wil bieden. Oorspronkelijk werkte zij als onderwijsassistent. Nu werkt zij voor Levin als Allround begeleider.

OVERSPOELD DOOR NAH

In het stripboekje Golfsurfers brengt onze klant Manon haar revalidatieverhaal in beeld. Dit helpt haar letterlijk om van zich af te schrijven en hierdoor laat zij anderen zien wat NAH betekent.

Wanda werkt als Woonbegeleider

Ik ben Wanda (mijn profielfoto volgt nog! of kijk op Facebook van Levin Zorg). Ik werk als Woonbegeleider bij Levin. Mijn taak is om onze bewoners een gezellig en veilig thuis te bieden.

Vervoer met passie, zorg en humor: Sabrina!

Stichting Vervoer is onze samenwerkingspartner in het halen en brengen van onze klanten. Sabrina en haar medewerkers werken met heel veel zorg en passie voor onze kinderen.

Werken als huishoudelijk medewerker

Dit is Malka. Zij werkt alweer 1,5 jaar op ons wooninitiatief Buitengewoon in Oud-Beijerland.

Ilse gaat eindelijk werken in de zorg!

Ik ben Ilse. Jarenlang was ik eigenaar van een aantal parfumeriewinkels. Nu na 12 jaar maak ik een overstap naar werken in de zorg.

Ans: onze eerste gepensioneerde begeleider werkt gewoon door!

Dit is onze Ans. Op 6 oktober werd zij 66 jaar en mocht zij, als eerste medewerker bij Levin, met pensioen. Maar dat wilde Ans helemaal niet!

Anouk is Allround begeleider

Omdat zij van de afwisseling, uitdaging en het schakelen houdt! Anouk is de persoonlijk begeleider van Pauline en helpt haar tijdens de lessen op school.