070 820 05 23

Nieuws en vacatures

Lees hier onze laatste nieuwtjes over ontwikkelingen op één van onze locaties, nieuw wooninitiatief of gewoon een leuk nieuwtje over onze klanten of medewerkers! Ook lees je hier actueel nieuws over de gehandicaptenzorg. Op onze Facebook pagina, 'Levin Zorg', kun je nog meer persoonlijke verhalen of nieuwsberichten lezen.

Vacature schoolbegeleider regio Rotterdam

Vind jij het leuk om iemand op school te begeleiden?

Subsidie voor activiteiten tijdens vakantieopvang

Wij zijn heel blij met de subsidie van FNO voor het organiseren van activiteiten tijdens de vakantieopvang!

NIEUW: Folder Dagbesteding

Het aanbod voor een leuke, leerzame dagbesteding is bij Levin divers: creatief, commercieel, dieren, producten, natuur, noem het maar op!

Het laatste nieuws is uit!

Benieuwd naar het laatste nieuws bij Levin? Lees onze tiende nieuwsbrief over nieuwe samenwerkingen, blogs, nieuwe bewoners en meer!

Nieuwe Dagbesteding: Stichting Artism

Kunst en talent op de juiste plek! Dat is bij Stichting Artism zeker waar. Hun motto is dan ook: Creatieve dagactivering voor mensen met een beperking.

Benieuwd naar ons BSO en vakantieopvang? Bekijk de film!

Met trots laten wij de film zien op onze BSO Zuiderpark in Den Haag. Hier komen elke dag een aantal kinderen spelen en ontspannen na een lange schooldag.

Flyer beschikbaar: Woontraining bij Femke

De flyer over onze nieuwe zorgdienst is af: Woontraining bij Femke!

Hoe verliep de eerste Woontraining bij Femke?

Levin biedt vanaf nu een nieuwe dienst aan: 'Woontraining bij Femke'. In een huiselijke sfeer leert Femke de deelnemers wat er allemaal komt kijken bij het wonen op jezelf. Een mooie voorbereiding op...

Flyer kinderboerderij Voorschoten is beschikbaar!

Levin werkt samen met kinderboerderij Voorschoten. Hier kan iedereen met een indicatie voor dagbesteding aan de slag op en om de boerderij.

FILMPJE OVER HET OPZETTEN VAN EEN WOONINITIATIEF

Middels deze nieuwe film laten wij graag een ouder en bewoonster aan het woord over hoe zij een wooninitiatief hebben opgezet voor acht jongvolwassenen die op zichzelf gaan wonen onder begeleiding...