070 820 05 23

Nieuws en vacatures

Lees hier onze laatste nieuwtjes over ontwikkelingen op één van onze locaties, nieuw wooninitiatief of gewoon een leuk nieuwtje over onze klanten of medewerkers! Ook lees je hier onze vacatures en is er voor onze medewerkers nieuws te lezen over ontwikkelingen in de zorg die iedereen mag lezen! Op onze Facebook pagina, 'Levin Zorg', kun je nog meer persoonlijke verhalen of nieuwtjes lezen.

VACATURES ST. ZES BREDA ZIJN BEKEND!

Per 1 oktober zoeken wij een heel nieuw team die 15 jongeren gaat begeleiden in hun nieuwe 'thuis' in Breda.

Nieuwe Dagbesteding: Stichting Artism

Kunst en talent op de juiste plek! Dat is bij Stichting Artism zeker waar. Hun motto is dan ook: Creatieve dagactivering voor mensen met een beperking.

START WERVING NIEUW ZORGTEAM VOOR WOONPROJECT BREDA VANAF 12 FEBRUARI

Wil jij vanaf 1 oktober 2019 werken voor een nieuw woonproject in Breda? Wij zoeken verschillende begeleiders voor 15 jongvolwassen bewoners.

Vacature Schoolbegeleider Rotterdam

Levin zorgt al vanaf haar 5e jaar voor Pauline. Zij is nu alweer 13 jaar. Per 1 februari a.s. zoekt zij een begeleider die haar voor drie dagen helpt tijdens de lessen.

Benieuwd naar ons BSO en vakantieopvang? Bekijk de film!

Met trots laten wij de film zien op onze BSO Zuiderpark in Den Haag. Hier komen elke dag een aantal kinderen spelen en ontspannen na een lange schooldag.

Lees het laatste nieuws van Levin

Het laatste nieuws over onze diensten, klanten en begeleiders lees je hier.

Flyer beschikbaar: Woontraining bij Femke

De flyer over onze nieuwe zorgdienst is af: Woontraining bij Femke!

SLEUTEL VOOR NIEUWE BEWONERS!

Op woensdag 17 oktober ontvingen onze 8 bewoners van wooninitiatief Dol-Fijn de sleutel van hun gloednieuwe appartement in Overveen, vlakbij Haarlem.

Hoe verliep de eerste Woontraining bij Femke?

Levin biedt vanaf nu een nieuwe dienst aan: 'Woontraining bij Femke'. In een huiselijke sfeer leert Femke de deelnemers wat er allemaal komt kijken bij het wonen op jezelf. Een mooie voorbereiding op...

Flyer kinderboerderij Voorschoten is beschikbaar!

Levin werkt samen met kinderboerderij Voorschoten. Hier kan iedereen met een indicatie voor dagbesteding aan de slag op en om de boerderij.