070 820 05 23

Nieuws en vacatures

Lees hier onze laatste nieuwtjes over ontwikkelingen op één van onze locaties, nieuw wooninitiatief of gewoon een leuk nieuwtje over onze klanten of medewerkers! Ook lees je hier actueel nieuws over de gehandicaptenzorg. Op onze Facebook pagina, 'Levin Zorg', kun je nog meer persoonlijke verhalen of nieuwsberichten lezen.

Coronavirus en Levin dienstverlening

Lees hier het bericht over onze zorg om het Coronavirus en de maatregelen die wij bij Levin hanteren om zo optimaal mogelijke zorg te kunnen blijven bieden.

NIEUW!: Logeren op strandpark Vlugtenburg, ‘s-Gravenzande

Wij hebben een nieuwe logeerlocatie toegevoegd aan ons aanbod: Strandpark Vlugtenburg in
's-Gravenzande.

Kinderboerderij bezoekt BSO Zuiderpark

Tijdens de schoolvakanties maken wij het extra gezellig op onze opvanglocaties. Zoals bij BSO Zuiderpark: Kinderboerderij Voorschoten kwam op bezoek met pony, geit, grote kippen, konijnen en cavia's.

Nieuws over Levin

Lees in de laatste nieuwsbrief over de ontwikkelingen bij Levin in het afgelopen kwartaal.

Levin duurzaam dankzij ESF fonds

De slogan ‘optimaal jezelf’ streven wij allemaal na bij Levin. Optimale zorg staat voor: goede zorg voor onze klanten en optimaal werkplezier voor onze medewerkers.

GASTLES OP SCHOOL: DE PRAKTIJK IN DE KLAS

Gastlessen geven doen onze begeleiders graag. Studenten krijgen op deze manier een goede indruk van de praktijk.

Interview Gerard Meyer: Knokken voor een woonplek

In de zomereditie 2019 van het lifestyleblad B. (regio Noord-Holland) staat een artikel waarin Gerard vertelt over hoe ouders moeten knokken voor goede zorg en een toekomstig (t)huis voor hun kind.

Nieuw wooninitiatief van start Breda!

Op 1 oktober namen alle vijftien bewoners hun intrek in hun nieuwe (t)huis in Breda! Ook het team van begeleiders start vanaf deze datum met elkaar om de bewoners te gaan begeleiden.

Subsidie voor activiteiten tijdens vakantieopvang

Wij zijn heel blij met de subsidie van FNO voor het organiseren van activiteiten tijdens de vakantieopvang!

NIEUW: Folder Dagbesteding

Het aanbod voor een leuke, leerzame dagbesteding is bij Levin divers: creatief, commercieel, dieren, producten, natuur, noem het maar op!