070 820 05 23

Nieuws en vacatures

Lees hier onze laatste nieuwtjes over ontwikkelingen op één van onze locaties, nieuw wooninitiatief of gewoon een leuk nieuwtje over onze klanten of medewerkers! Ook lees je hier actueel nieuws over de gehandicaptenzorg. Op onze Facebook pagina, 'Levin Zorg', kun je nog meer persoonlijke verhalen of nieuwsberichten lezen.

GASTLES OP SCHOOL: DE PRAKTIJK IN DE KLAS

Gastlessen geven doen onze begeleiders graag. Studenten krijgen op deze manier een goede indruk van de praktijk.

Interview Gerard Meyer: Knokken voor een woonplek

In de zomereditie 2019 van het lifestyleblad B. (regio Noord-Holland) staat een artikel waarin Gerard vertelt over hoe ouders moeten knokken voor goede zorg en een toekomstig (t)huis voor hun kind.

Nieuw wooninitiatief van start Breda!

Op 1 oktober namen alle vijftien bewoners hun intrek in hun nieuwe (t)huis in Breda! Ook het team van begeleiders start vanaf deze datum met elkaar om de bewoners te gaan begeleiden.

Subsidie voor activiteiten tijdens vakantieopvang

Wij zijn heel blij met de subsidie van FNO voor het organiseren van activiteiten tijdens de vakantieopvang!

NIEUW: Folder Dagbesteding

Het aanbod voor een leuke, leerzame dagbesteding is bij Levin divers: creatief, commercieel, dieren, producten, natuur, noem het maar op!

Het laatste nieuws is uit!

Benieuwd naar het laatste nieuws bij Levin? Lees onze tiende nieuwsbrief over nieuwe samenwerkingen, blogs, nieuwe bewoners en meer!

Nieuwe Dagbesteding: Stichting Artism

Kunst en talent op de juiste plek! Dat is bij Stichting Artism zeker waar. Hun motto is dan ook: Creatieve dagactivering voor mensen met een beperking.

Benieuwd naar ons BSO en vakantieopvang? Bekijk de film!

Met trots laten wij de film zien op onze BSO Zuiderpark in Den Haag. Hier komen elke dag een aantal kinderen spelen en ontspannen na een lange schooldag.

Flyer kinderboerderij Voorschoten is beschikbaar!

Levin werkt samen met kinderboerderij Voorschoten. Hier kan iedereen met een indicatie voor dagbesteding aan de slag op en om de boerderij.

FILMPJE OVER HET OPZETTEN VAN EEN WOONINITIATIEF

Middels deze nieuwe film laten wij graag een ouder en bewoonster aan het woord over hoe zij een wooninitiatief hebben opgezet voor acht jongvolwassenen.