070 820 05 23

Nieuws en vacatures

Lees hier onze laatste nieuwtjes over ontwikkelingen op één van onze locaties, nieuw wooninitiatief of gewoon een leuk nieuwtje over onze klanten of medewerkers! Ook lees je hier onze vacatures en is er voor onze medewerkers nieuws te lezen over ontwikkelingen in de zorg die iedereen mag lezen! Op onze Facebook pagina, 'Levin Zorg', kun je nog meer persoonlijke verhalen of nieuwtjes lezen.

Vacature: Persoonlijk begeleider nieuw wooninitiatief Overveen

Maak jij ons team compleet als Persoonlijk begeleider om acht jongvolwassenen te begeleiden?

Vacature Schoolbegeleider Den Haag

Werk jij graag in de klas? Begeleid jij graag kinderen op school tijdens de les? Wij bieden verschillende mogelijkheden!

Vacature Schoolbegeleider Rotterdam

Levin zorgt al vanaf haar 5e jaar voor Pauline. Zij is nu alweer 13 jaar. Per 1 februari a.s. zoekt zij een begeleider die haar voor drie dagen helpt tijdens de lessen.

Benieuwd naar ons BSO en vakantieopvang? Bekijk de film!

Met trots laten wij de film zien op onze BSO Zuiderpark in Den Haag. Hier komen elke dag een aantal kinderen spelen en ontspannen na een lange schooldag.

Lees het laatste nieuws van Levin

Het laatste nieuws over onze diensten, klanten en begeleiders lees je hier.

Flyer beschikbaar: Woontraining bij Femke

De flyer over onze nieuwe zorgdienst is af: Woontraining bij Femke!

SLEUTEL VOOR NIEUWE BEWONERS!

Op woensdag 17 oktober ontvingen onze 8 bewoners van wooninitiatief Dol-Fijn de sleutel van hun gloednieuwe appartement in Overveen, vlakbij Haarlem.

Hoe verliep de eerste Woontraining bij Femke?

Levin biedt vanaf nu een nieuwe dienst aan: 'Woontraining bij Femke'. In een huiselijke sfeer leert Femke de deelnemers wat er allemaal komt kijken bij het wonen op jezelf. Een mooie voorbereiding op...

Flyer kinderboerderij Voorschoten is beschikbaar!

Levin werkt samen met kinderboerderij Voorschoten. Hier kan iedereen met een indicatie voor dagbesteding aan de slag op en om de boerderij.

FILMPJE OVER HET OPZETTEN VAN EEN WOONINITIATIEF

Middels deze nieuwe film laten wij graag een ouder en bewoonster aan het woord over hoe zij een wooninitiatief hebben opgezet voor acht jongvolwassenen die op zichzelf gaan wonen onder begeleiding...