070 820 05 23

Nieuws en vacatures

Lees hier onze laatste nieuwtjes over ontwikkelingen op één van onze locaties, nieuw wooninitiatief of gewoon een leuk nieuwtje over onze klanten of medewerkers! Ook lees je hier onze vacatures en is er voor onze medewerkers nieuws te lezen over ontwikkelingen in de zorg die iedereen mag lezen! Op onze Facebook pagina, 'Levin Zorg', kun je nog meer persoonlijke verhalen of nieuwtjes lezen.

Subsidie voor activiteiten tijdens vakantieopvang

Wij zijn heel blij met de subsidie van FNO voor het organiseren van activiteiten tijdens de vakantieopvang!

NIEUWE VACATURES: WISSELEND WERKEN ALS BEGELEIDER JEUGD OF HUISHOUDELIJK MEDEWERKER

Wij hebben twee leuke vacatures beschikbaar als logeer -en vakantiebegeleider of als huishoudelijk (inval) medewerker.

NIEUW: Folder Dagbesteding

Het aanbod voor een leuke, leerzame dagbesteding is bij Levin divers: creatief, commercieel, dieren, producten, natuur, noem het maar op!

Het laatste nieuws is uit!

Benieuwd naar het laatste nieuws bij Levin? Lees onze tiende nieuwsbrief over nieuwe samenwerkingen, blogs, nieuwe bewoners en meer!

Nieuwe Dagbesteding: Stichting Artism

Kunst en talent op de juiste plek! Dat is bij Stichting Artism zeker waar. Hun motto is dan ook: Creatieve dagactivering voor mensen met een beperking.

Benieuwd naar ons BSO en vakantieopvang? Bekijk de film!

Met trots laten wij de film zien op onze BSO Zuiderpark in Den Haag. Hier komen elke dag een aantal kinderen spelen en ontspannen na een lange schooldag.

Flyer beschikbaar: Woontraining bij Femke

De flyer over onze nieuwe zorgdienst is af: Woontraining bij Femke!

SLEUTEL VOOR NIEUWE BEWONERS!

Op woensdag 17 oktober ontvingen onze 8 bewoners van wooninitiatief Dol-Fijn de sleutel van hun gloednieuwe appartement in Overveen, vlakbij Haarlem.

Hoe verliep de eerste Woontraining bij Femke?

Levin biedt vanaf nu een nieuwe dienst aan: 'Woontraining bij Femke'. In een huiselijke sfeer leert Femke de deelnemers wat er allemaal komt kijken bij het wonen op jezelf. Een mooie voorbereiding op...

Flyer kinderboerderij Voorschoten is beschikbaar!

Levin werkt samen met kinderboerderij Voorschoten. Hier kan iedereen met een indicatie voor dagbesteding aan de slag op en om de boerderij.