070 820 05 23

Benieuwd naar ons BSO en vakantieopvang? Bekijk de film!

Met trots laten wij de film zien op onze BSO Zuiderpark in Den Haag. Hier komen elke dag een aantal kinderen spelen en ontspannen na een lange schooldag.

Verschillende kinderen in de leeftijd van 6-23 jaar komen vanuit school naar onze BSO in het Zuiderpark Den Haag. Onze begeleiders vangen hen op, voorzien hen van drinken en iets lekkers en laten ze eerste even tot rust komen. Daarna is er altijd een gezellige activiteit binnen of buiten. In deze film hoor je een moeder over haar ervaring met onze zorg. Marloes, onze coördinator, vertelt meer over de mogelijkheden van opvang tijdens vakanties op andere locaties van onze samenwerkingspartners. Veel kijkplezier met de film!

LEUKE VACATURE!:
We hebben trouwens een hele leuke vacature voor studenten, afgestudeerden of begeleiders met jarenlange ervaring. Kijk op deze website onder ‘werken bij’ naar de vacature voor Begeleider Jeugd. In deze functie ga jij een aantal weekenden per jaar met een groep jongeren logeren op vakantiepark Kijkduin, pretpark Duinrell of Boerderij Dichtbij. Daarnaast werk jij op één van onze locatie tijdens de schoolvakantie en bezorg jij kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar een gezellige dag!