070 820 05 23

Coronavirus en Levin dienstverlening

Lees hier het bericht over onze zorg om het Coronavirus en de maatregelen die wij bij Levin hanteren om zo optimaal mogelijke zorg te kunnen blijven bieden.

Ook bij Levin zijn wij al weken in de ban van het Coronavirus. Wij volgen nauwgezet alle ontwikkelingen via de brancheverenigingen (VGN/GGD/RIVM/Actiz) in de zorg, andere zorgorganisaties, onze moederorganisatie Middin, om met elkaar goed op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Wij informeren onze medewerkers, klanten en bewoners wekelijks hierover en over benodigde maatregelen bij al onze locaties en diensten. De coördinatoren en team per locatie houden bewoners, ouders/verwanten op de hoogte van maatregelen direct toepasselijk op de woning en de bewoners. Wij verdiepen ons in de personeelsbezetting en proberen zoveel mogelijk een optimale bezetting van elke klant en woonlocatie te hebben.

Alle scholen waarmee Levin samenwerkt zijn gesloten. Ook onze BSO Zuiderpark is sinds deze week dicht. Alle logeerweekenden zijn tot 6 april geannuleerd. Op onze woonlocaties proberen onze begeleiders zo goed mogelijk te zorgen voor onze bewoners die nu ook thuis moeten blijven i.v.m. het sluiten van (het merendeel) van hun dagbesteding. Onze individuele begeleiding bij mensen thuis proberen we zoveel mogelijk op gepaste afstand en in de buitenlucht onze zorg te bieden. Roerige tijden voor iedereen waarbij wij dankbaar zijn voor de flexibiliteit, meedenken, (hard) meewerken met elkaar als collega’s, met onze klanten, samenwerkingspartners en brancheorganisaties. Zodat onze zorg optimaal kan blijven.