070 820 05 23

Vacature Regiomanager

Houd jij van ad hoc-zaken oplossen, luister jij goed naar de werkvloer en kun jij mensen aansturen op een motiverende manier? Wij hebben een gloednieuwe functie beschikbaar!

En zie jij veel kansen in de zorgmarkt en krijg jij graag de ruimte om jouw klantgerichte ideeën te mogen delen?

Bij ons werken 130 begeleiders en coördinatoren in de gehandicaptenzorg. Wij zorgen dat mensen met een beperking optimaal kunnen leven, wonen en werken. Vanuit ons kantoor in Rijswijk bedient en ondersteunt een team van administratief medewerkers, zorgmanager, adviseurs en directeur onze klanten en medewerkers. In deze dynamische functie ga jij een aantal teams van wooninitiatieven aansturen. Elk wooninitiatief kent een eigen persoonlijkheid, opzet en aantal bewoners. Dat schakelen tussen verschillende mensen en situaties past jou goed! De locaties zijn verspreid over Zuid-Holland, Noord-Holland en West-Brabant. Levin groeit en daarom zoeken wij een nieuwe collega ‘Regiomanager’. Wat houdt dit in?:

  • Jij hebt een coachende rol bij de aansturing van coördinatoren bij hun team begeleiders en je bent het eerste aanspreekpunt.
  • Jij vergadert wanneer nodig mee met de teamvergaderingen van de wooninitiatieven en MT vergaderingen op kantoor.
  • Jij bent (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van jouw aandachtsgebieden op beleidsniveau.
  • Jij bent (mede) verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en het behalen van de gestelde resultaten: budget waaronder opbrengsten, formatie en kostenbeheersing en verzuim.
  • Jij coördineert de werving, selectie en personeelsadministratie binnen jouw gebied.
  • Jij bewaakt de kwaliteit en ontwikkeling van onze dienstverlening.

Nieuwsgierig naar wat wij vragen en bieden voor deze functie? Lees de volledig vacature hier: Vacature Regiomanager.