070 820 05 23

Opvang & logeren

Na school, op zaterdagochtend, tijdens vakanties of een logeerweekend lekker spelen of leuke dingen ondernemen met je leeftijdsgenoten! Wij organiseren op verschillende locaties in Den Haag en Delft kinderopvang en logeeropvang voor kinderen van 9 jaar tot 23 jaar.

Ik zoek kinderopvang of een logeeropvang voor

Opvang

Fijn spelen of leuke dingen ondernemen met je leeftijdsgenoten! Wij organiseren op verschillende locaties in Den Haag en Delft kinderopvang voor kinderen van 6 t/m 23 jaar. Doordeweeks na school, tijdens schoolvakanties of op zaterdag. Direct het filmpje bekijken over onze opvang. Dat kan hier! Zoek jij werk als begeleider Jeugd? Lees dan hier de vacature.

Den Haag

BSO Zuiderpark: Optimaal plezier met elkaar

Levin heeft een eigen BSO locatie voor naschoolse opvang speciaal onderwijs. Kinderen in de leeftijd van 4 jaar t/m 18 jaar worden na school en tijdens vakanties opgevangen op deze unieke locatie in het Zuiderpark.

Den Haag/Delft

Plezier maken en erop uit tijdens de schoolvakanties!

Tijdens de schoolvakanties bieden wij vakantieopvang pgb (gehele- of halve dagen) op de BSO Zuiderpark, Inspecteur de Vriesschool, Bernardusschool, Tyltylcentrum De Witte Vogel in Den Haag, of op de Maurice Maeterlinckschool in Delft.

Den Haag

Zaterdagopvang

Omdat niet iedereen een doordeweekse kantoorbaan heeft van 9 tot 5 of omdat ouders wel eens hun handen vrij moeten hebben, bieden wij opvang op zaterdagen.

Logeren

Even lekker een weekend ertussen uit! Voor kinderen is het fijn en van belang om plezier te maken buitenshuis met leeftijdsgenoten. Voor ouders prettig om even iets anders te doen! Wij organiseren zelf elke maand een logeeractiviteit voor jongeren met een verstandelijke beperking van 6 t/m 23 jaar. De logeeractiviteiten vinden plaats in een weekend van vrijdagmiddag 16.30 uur t/m zondagmiddag 16.30 uur. Wij logeren altijd bij Boerderij Dichtbij in Wateringen (Den Haag), vakantiepark Kijkduin in Den Haag of vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar.

Dit zijn de logeerdata voor 2019: 5-7 juli, 2-4 augustus, 16-18 augustus, 13-15 september, 11-13 oktober, 8-10 november, 6-8 december.

Van 19-25 augustus gaan wij een week op vakantie naar de Veluwe. Er is nog één plek vrij!

Wij hebben een vast team met enthousiaste begeleiders die al jarenlang deze weekenden tot een feestje maken voor de kinderen. Maar ook werken wij samen met een gezin die thuis logeermogelijkheden biedt. We hebben een leuk filmpje gemaakt waar jij kunt zien hoe Boerderij Dichtbij eruit ziet en wat onze logés en begeleiders van deze weekenden vinden: Filmpje!.

 

Vakantiepark Duinrell Wassenaar

Duinrell: Daar kikker je van op!

Dit jaar gaan wij voor het eerst logeren op attractiepark Duinrell! Op dit leuke- en kleinschalige park gaan we genieten van geweldige attracties en activiteiten.

Vakantiepark Kijkduin Den Haag

Logeren vlakbij het strand

Of het nu het ruisen van de golven, de zilte geur van het water of de vliegers hoog boven de duinen zijn, op vakantiepark Kijkduin in Den Haag is de zee altijd dichtbij. Het strand is op loopafstand, er is een gezellig terras, er zijn heerlijke speeltuinen en een overdekte zwembad.

Boerderij Dichtbij Wateringen

Logeren op de zorgboerderij

In Wateringen vlakbij kanaal De Zweth ligt een idyllische zorgboerderij. Elke maand organiseren onze begeleiders weer een leuk weekend op en om de boerderij. Met elkaar ontspannen en eten ze in de gezellige woon- en eetkamer. Maar ook belangrijk: Maken ze veel lol met elkaar!

Stichting Bloei & Groei

Logeren bij Shanti en Anand

In de rustige wijk in Escamp wonen Shanti, Mike en Anand. Shanti woont samen met haar partner Mike en zij begeleiden al vier jaar mensen met een beperking. Shanti en Mike hebben beide een zorgachtergrond en organiseren logeerweekenden, dagjes-uit en midweken bij hun thuis.