070 820 05 23

Werken bij Levin

Wij hebben een hart voor zorg en zijn betrokken bij onze klanten. Bij ons werken begeleiders die dat ook zijn!  Zij denken graag mee en krijgen de ruimte om zelf initiatieven op te pakken in het belang van onze klant. Ook geven wij de mogelijkheid om voor verschillende klanten op verschillende locaties te werken.

Met elkaar zoeken wij naar mogelijkheden om mensen met een beperking te helpen om nog fijner te wonen, te werken, naar school te gaan,  of samen te leven met anderen. Wij houden van korte lijnen. Onnodig vergaderen doen we niet en we lossen zaken zo praktisch en goed mogelijk op! Meer horen en zien wat werken bij Levin inhoudt? Klik hier om alle films te bekijken en van onze eigen begeleiders en klanten te horen hoe zij hun werk en onze zorg ervaren.

VACATURES:

Werken bij een nieuw wooninitiatief in Breda? Wij zoeken per 1 oktober diverse begeleiders en gastvrouwen:
Vacature Coördinerend begeleider
Vacature Persoonlijk begeleider
Vacature Gastvrouwen
Vacature Woonbegeleider

Werken als schoolbegeleider in Rotterdam?
Vacature Schoolbegeleider Mytylschool De Brug

Leuk dat je enthousiast bent, bedankt! Scrol vooral verder op deze website naar onze verhalen met mooie beelden. Of bekijk ons korte filmpje waarin onze begeleider Anouk vertelt waarom zij zo graag werkt als Allround begeleider bij Levin. Of ga naar onze Facebook-pagina om nog meer persoonlijke verhalen over onze klanten en collega’s te lezen.

“Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure”.

 

Leerkeurmerk S-BB:
Levin werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Dit houdt in dat wij samenwerken en studenten de kans geven de praktijk te leren in de gehandicaptenzorg.