070 820 05 23

Blije Hidde op de BSO en vakantieopvang

Hidde komt sinds twee jaar na school op onze BSO Zuiderpark in Den Haag. Tijdens de schoolvakanties gaat hij ook graag. Omdat wij het fijn vinden blije klanten te zien, vroegen wij zijn ouders hoe het bevalt na twee jaar opvang bij Levin.

Sinds twee jaar maken wij gebruik van de opvang na school (BSO) en de vakantieopvang voor onze zoon Hidde bij Levin. Hiervoor namen wij opvang af van een andere aanbieder maar deze bood minder activiteiten. Wij merkten aan Hidde dat hij meer nodig had dan puur spelen met andere kinderen. Nu Hidde bij BSO Zuiderpark in Den Haag van Levin komt, merken wij het verschil in hoe hij thuiskomt. Hij is veel blijer en vertelt nu wat voor dingen hij heeft beleefd i.p.v. met welke kinderen hij heeft gespeeld. Spelen is natuurlijk ook belangrijk maar deelnemen aan activiteiten is goed voor de ontwikkeling en verbreding van Hidde. De opvang na school is voor Hidde echt een feestje en vooral de opvang tijdens de schoolvakanties. Want dan heeft hij geen schooldag achter de rug en kan hij de hele dag plezier maken. Sinds kort kan Levin, dankzij het FNO voor Kansen fonds ‘Klein Geluk’ meer uitjes buiten de locatie organiseren. Hidde is de afgelopen twee vakanties mee geweest naar Sealife, ‘Glow in the dark’-locatie, dierentuin, kinderboerderij, bioscoop. Maar ook nam hij deel aan yogales, bootcamp, kunstactiviteit en een theaterworkshop. Levin probeert een goede mix te vinden in verschillende activiteiten die aansluiten bij de beleving van de kinderen. Wij vinden het fijn dat Hidde ook buiten de opvang nieuwe dingen beleefd en net als ieder kind er tijdens de vakantie lekker op uit kan.

Onze begeleider Hannah, is ook blij met de extra activiteiten vertelt zij aanvullend op het verhaal van de ouders van Hidde: ‘Het geeft mij en het team veel voldoening om te zien als de kinderen blij naar huis gaan na een uitje! Maar ook is het fijn voor de ouders te weten dat hun kind een plezierige dag heeft gehad en nieuwe ervaringen heeft opgedaan”.