070 820 05 23

Het werk van onze toekomstige (duo) Coördinator Jeugd en Individuele begeleiding

Onze collega Janske vertelt over haar werk als (duo) Coördinator Jeugd en Individuele begeleiding. Wij zoeken een vervanger per 1 maart 2021. Lees hier over de veelzijdigheid van deze leuke baan!

Hoi! Ik ben Janske. De afgelopen drie jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt als (duo) Coördinator Jeugd en Individuele begeleiding bij Levin. Een ontzettend leuke, veelzijdige baan waarin ik mijn brede ervaring als begeleider van zowel kinderen als volwassenen met een beperking kwijt kon. Maar het bood ook de kans om mijn organisatorische vaardigheden verder te ontwikkelen. Of juist nieuwe vaardigheden te leren zoals het aansturen van verschillende teams en het opzetten van de logeerweekenden.  

Ik ga proberen jou kort uit te leggen hoe veelzijdig deze leukste baan is……Daar gaan we:  

Een aantal van de diverse taken:
Gedeelde verantwoordelijkheid voor alle klantzaken rondom de individuele begeleiding voor volwassenen en kinderen met een beperking.
De kinderen op verschillende BSO’s een leuke (mid)dag of vakantieprogramma bieden.
Zorgen dat de groep kinderen en jongeren elke drie weken kan logeren op een boerderij of in een huisje. Het maken van het rooster van de logeerbegeleiders hoort daar ook bij!
Het selecteren van nieuwe begeleiders en het voeren van de sollicitatiegesprekken samen met mijn collega.

Wat heeft deze baan mij gebracht?
Heel veel afwisseling en uitdagingen waarin ik veel heb geleerd.
Mooie mensen leren kennen; klanten en hun ouders/familie, begeleiders en collega’s op kantoor. Dat was een heel waardevol onderdeel van de functie.
Het vertrouwen van Levin om de functie zo goed mogelijk uit te voeren en vorm te geven.   

Wat ik vond van samenwerking met een duo-collega:
Mijn duo-collega is een hele fijne, hardwerkende en betrokken collega. We hebben de functie echt samen als gelijkwaardige collega’s kunnen uitvoeren en vulden elkaar goed aan. Voor bepaalde onderdelen hadden we een taakverdeling en andere onderdelen deden we juist samen. Het is fijn om samen de dagen van de werkweek te dekken en het is prettig dat alles zo goed mogelijk doorloopt wanneer één van ons verlof had.  Ben jij benieuwd naar jouw toekomstige duo-collega? Ga naar onze homepage, scroll naar beneden naar ‘Wij zijn Levin’ en lees het stukje van duo-collega Marloes.

Wat ik tegen mijn opvolger wil zeggen, is:
Als jij als ervaren begeleider in de gehandicaptenzorg toe bent aan een volgende stap naar een veelzijdige baan binnen een kleine en persoonlijke zorgorganisatie, dan zou ik zeker solliciteren. Levin is een fijne werkgever en de functie van (duo) Coördinator Jeugd en Individuele begeleiding zal je niet gaan vervelen!  Lees hier de volledige Vacature (duo) Coördinator Jeugd en Individuele begeleiding (24-28 uur)!