070 820 05 23

VEELZIJDIG WERKEN IN DE GEHANDICAPTENZORG BIJ LEVIN

Dat je je bij Levin kunt blijven ontwikkelen en hoe veelzijdig werken in de gehandicaptenzorg kan zijn, bewijst onze collega Ingeborg wel!:

Ingeborg studeerde in 2009 als orthopedagoog en ging in 2011 werken bij Levin als begeleider in de gehandicaptenzorg. Levin was net een aantal maanden als zorgbedrijf gestart waardoor er nog veel zaken ontwikkeld moesten worden. Zij ging aan de slag in diverse functies: als ambulante begeleider ondersteunde zij mensen met verschillende zorgvragen, als meewerkend coördinator begeleidde zij het team en de bewoners en bij verschillende BSO locaties zorgde zij voor de opvang en leuke dag van verschillende kinderen.

In 2015 ging zij aan de slag als coördinator en was zij betrokken bij de opzet van twee wooninitiatieven. Daar kwam veel bij kijken zoals het samenstellen van de bewonersgroepen, nieuwe teams, maken van de roosters, contact met de ouders/familie van de bewoners en veel andere praktische zaken. Vier jaar lang werkte zij als meewerkend coördinator op beide locaties. Dat hield in dat zij naast het aansturen van de teams, ook meedraaide in het rooster om de bewoners dagelijks te begeleiden.

In 2018 startte Ingeborg met het werken op de kinderboerderij in Voorschoten. Hier begeleidt zij een aantal klanten die hier graag willen werken (dagbesteding).

En nu! In november 2019 heeft Ingeborg de volgende uitdaging: Zorgadviseur. Door haar ruime zorgervaring kan zij veel collega’s adviseren bij zorgvragen, buigt zij zich over de kwaliteit van de gehandicaptenzorg en adviseert zij bij de start van nieuwe wooninitiatieven. Dat werken in de gehandicaptenzorg veelzijdig en uitdagend is, bewijst Ingeborg wel!

Ben jij geïnspireerd door de carrière van Ingeborg? Kijk op deze website bij ‘werken bij Levin’ naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar: info@levin-zorg.nl.