070 820 05 23

Dagbesteding

Een leuke dag beleven op een plek waar je graag bent of bezig bent met iets te maken, dieren te verzorgen, te verkopen of andere activiteiten waar jij van houdt. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden voor PGB dagbesteding bij diverse locaties. Wij werken hiervoor samen met andere zorgbedrijven waaronder bijvoorbeeld Middin. Zie hieronder de verschillende vormen van dagbesteding. Bel ons voor de vele mogelijkheden!

Ik zoek een PGB dagbesteding voor

Chiron Zorg: sociale, kleinschalige dagbesteding in Rijswijk

Sociale daginvulling die jij zelf bepaalt!

Chiron Zorg is een rustige plek waar verschillende activiteiten worden aangeboden. Jij kunt zelf aangeven wat jij wilt doen of leren. De begeleiding is op maat of in groepsverband.

Cadeauwinkel Zinderin in Delft

Creatieve cadeau's maken en werken in een winkel

Zinderin is een cadeauwinkel midden in het centrum van Delft. Hier kun jij zelf artikelen maken in het atelier die voorin in de winkel worden verkocht.  

Den Haag

Werken als kunstenaar bij St. Artism

Kunst en talent op de juiste plek! Dat is Stichting Artism zeker. Hun motto is dan ook: Creatieve dagactivering voor mensen met een beperking.

Kinderboerderij Voorschoten

Werken met dieren en mensen op de boerderij

Op deze kinderboerderij zijn heel veel dieren te verzorgen en bezoekers rond te leiden. Of werk je op het terrein mee aan diverse klussen.

Werkwinkel in Vlaardingen-West

Samen een winkel runnen of goederen repareren

Winkel runnen, fietsen repareren, goederen ophalen, op de markt verkopen

Stichting D-A-T en Zorg voor Arbeid in Den Haag (Kerketuinen Kijkduin)

Stoer werk doen: Klussen, sjouwen, meubels opknappen, fietsen repareren, computers hermonteren enz.

In groepsverband verricht jij werkzaamheden die jij graag doet of wilt leren. Bijvoorbeeld: Helpen bij verhuizingen of opknappen van woningen en locaties, computers of fietsen repareren.

Kinderboerderij Het Akkertje in Rijswijk

Dieren verzorgen, terrein bijhouden, bezoekers ontvangen en bedienen

Tussen Rijswijk en Den Haag ligt de mooie kinderboerderij Het Akkertje midden in het Rijswijkse bos. De dieren worden goed verzorgd door o.a. Miriam.

Buitengoed Dorrepaal in Leidschendam-Voorburg

Een unieke- en veelzijdige plek waar je verschillende dingen kunt leren!

Leren en werken in de catering, kaswinkel runnen of beesten en terrein verzorgen.

Activiteitencentra in Den Haag

Schilderen, mozaïeken, computeren en veel meer!

Bij onze werkcentra kun je van alles leren: Schilderen, mozaïeken, cadeauproducten maken voor winkels, in een winkel werken en nog veel meer!

"Ik maak heel veel mee op een dag"

Miriam, woont bij wooninitiatief De Hoogt en werkt bij kinderboerderij 't Akkertje. Zij verzorgt de dieren, geeft bezoekers een rondleiding en werkt soms in het restaurant op het terrein. Vandaar dat Miriam 'veel meemaakt'!