070 820 05 23

Logeren op de zorgboerderij

In Wateringen vlakbij kanaal De Zweth ligt een idyllische zorgboerderij. Elke maand organiseren onze begeleiders weer een leuk weekend op en om de boerderij. Met elkaar ontspannen en eten ze in de gezellige woon- en eetkamer. Maar ook belangrijk: Maken ze veel lol met elkaar!

Boerderij Dichtbij bestaat uit vier landelijk- en huiselijk ingerichte accommodaties. Wij huren altijd een gedeelte van de zorgboerderij. Wij kennen de boer en boerin goed omdat we hier al jaren elke maand logeren met een gezellige groep jongeren.

In de gezamenlijke woonkamer doen wij verschillende activiteiten, zoals spelletjes, knutselen en koken. Natuurlijk gaan we graag naar buiten want er is van alles te doen op de boerderij. Je kunt de dieren op de boerderij verzorgen, voetballen, klimmen. Onze begeleiders verzinnen zelf activiteiten vooraf maar betrekken natuurlijk ook de kinderen hierbij. Bij slecht weer gaan ze lekker bewegen in het gymlokaal op de zorgboerderij. Bij mij mooi weer pakken we lekker een terrasje bij het restaurant om de hoek. Wij gaan tijdens de volgende weekeinden logeren op de boerderij:

Adres:
Boerderij Dichtbij – Zwetkade Noord 3 – 2291 HZ – Wateringen.
Bekijk voor een impressie van de boerderij het filmpje hierboven of kijk op de website van Boerderij Dichtbij.

Bel ons voor de logeerdata en de (PGB)-kosten: 070 820 0523.

Lekker een weekend weg met mijn leeftijdsgenootjes!