070 820 05 23

Logeren vlakbij het strand

Of het nu het ruisen van de golven, de zilte geur van het water of de vliegers hoog boven de duinen zijn, op vakantiepark Kijkduin in Den Haag is de zee altijd dichtbij. Het strand is op loopafstand, er is een gezellig terras, er zijn heerlijke speeltuinen en een overdekte zwembad.

Wij verblijven in een comfortabele bungalow of knus chalet. Het park is autoluw en er is volop ruimte en daarom kunnen de kinderen en begeleiders lekker naar buiten. Natuurlijk gaan we vaak naar het strand om verschillende activiteiten te doen.

Het logeerweekend op vakantiepark Kijkduin start op vrijdagmiddag 16.30 uur. Onze begeleiders staan dan al klaar om jou te verwelkomen. Je verblijft in een huisje en hebt een eigen slaapkamer. Per huisje verblijf je met vier andere logeetjes en is er één begeleider aanwezig. Met de gehele groep onderneem je activiteiten. Alle boodschappen zijn al gedaan maar als je wilt, mag je helpen met de lunch maken of het avondeten voorbereiden. Natuurlijk helpt een begeleider jou daarbij. Op zondagmiddag om 16.30 uur word je weer opgehaald door je ouders of familie. Wij gaan logeren op de volgende weekenden:

Adres: Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2291 HZ Wateringen
Bezoek de website van vakantiepark Kijkduin voor een indruk. Bel ons om te informeren naar de logeerdata en (PGB)-kosten.

Lekker een weekend weg met mijn leeftijdsgenootjes!