070 820 05 23

Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwtjes over ontwikkelingen op één van onze locaties, nieuw wooninitiatief of gewoon een leuk nieuwtje over onze klanten of medewerkers! Ook lees je hier actueel nieuws over de gehandicaptenzorg. Op onze Facebook pagina of op LinkedIn, 'Levin Zorg', kun je nog meer persoonlijke verhalen of nieuwsberichten lezen.

Coronavirus en Levin dienstverlening

Lees hier het bericht over onze zorg m.b.t. COVID-19 en de maatregelen die wij bij Levin hanteren om zo optimaal mogelijke zorg te kunnen blijven bieden.

Gezellige kerstdagen in kleine kring en op een gezond en mooi 2020!

Dit was een lastig jaar voor iedereen. We moeten nog even volhouden, maar wij hebben er vertrouwen in dat we volgend jaar met elkaar een optimaal gezond nieuw jaar gaan beleven!

KAMER VRIJ! Paul Steenbergenlaan Wateringse Veld (Den Haag)

Midden in de woonwijk Wateringse Veld (Den Haag) wonen 13 mensen met een (licht)verstandelijke beperking in een eigen kamer in de Paul Steenbergenlaan. Een rustige straat in een mooie wijk waar...

CLINICLOWNS OP BEZOEK BIJ BSO ZUIDERPARK

Hoe leuk is het om 'wakker te worden' op de BSO door een hilarisch bezoek van de Cliniclowns?

Divers werken bij Levin: Persoonlijk begeleider, woonbegeleider, coördinator?

Werken bij Levin? Wat maakt dat nu leuker of beter dan bij andere zorgorganisaties?

Even voorstellen: Erik Kuyper nieuwe directeur

Op 1 oktober 2020 nam Erik Kuyper het stokje over van Gerard Meyer. Gerard startte met het opzetten van Levin als PGB-zorgbedrijf in 2011. Erik gaat Levin verder vorm geven en ontwikkelen.

Een eigen moestuin voor de kinderen bij BSO Zuiderpark

Onze kinderen van BSO Zuiderpark hebben een eigen moestuin beschikbaar gekregen van Milieu Educatie Den Haag in het Zuiderpark.

Schommel voor bewoners De Nederhof

De bewoners van De Nederhof ontvingen uit handen van Fonds Kind en Handicap een heel mooie, robuuste schommel voor in de tuin.

NIEUW!: Jeugactiviteiten na school op Kinderboerderij Voorschoten

Stichting Kinderboerderij Voorschoten gaat starten met het bieden van jeugdactiviteiten buiten schooltijd voor kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar in klein groepsverband.

KAMER VRIJ: REUVENSLAAN VOORBURG

Bij wooncomplex 'Reuvenslaan' in Voorburg komt een kamer vrij! Deze kleine groep bewoners (5) zoekt een huisgenoot die graag in 'gezinsverband' wil wonen.