070 820 05 23

Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwtjes over ontwikkelingen op één van onze locaties, nieuw wooninitiatief of gewoon een leuk nieuwtje over onze klanten of medewerkers! Ook lees je hier actueel nieuws over de gehandicaptenzorg. Op onze Facebook pagina of op LinkedIn, 'Levin Zorg', kun je nog meer persoonlijke verhalen of nieuwsberichten lezen.

Levin stopt, de zorg voor onze klanten gaat door

Levin stopt als zorgaanbieder voor PGB-houders. In 10 jaar tijd hebben we veel betekend voor onze klanten die we met hart en ziel zorg hebben geboden.

Bewoners krijgen vaccinatie op locatie

Onze bewoners van twee wooninitiatieven werden thuis gevaccineerd door de regionale HuisArtsenPost.

Vaccinatie voor medewerkers van start

Eindelijk mogen ook onze medewerkers zich laten vaccineren. In de week van 15-19 februari heeft het team kantoor hard gewerkt om alle uitnodigingsbrieven en bijlagen naar onze teams te sturen.

Appartement vrij Ons Thuis Prader Willi per 1 maart!

Bij onze woonlocatie, waar volwassenen met het Prader Willi syndroom wonen, komt een appartement vrij in de rustige woonwijk van het Wateringse Veld in Den Haag

CLIENTVERTROUWENSPERSOON

Een cliëntenvertrouwenspersoon ondersteunt klanten en/of vertegenwoordigers en staat hen bij. De cliëntvertrouwenspersoon werkt niet voor Levin en is onafhankelijk. Wat wordt verteld, is...

Coronavirus en vaccinaties Levin

Lees hier het bericht over onze zorg m.b.t. COVID-19 en de maatregelen die wij bij Levin hanteren om zo optimale zorg te kunnen blijven bieden.

Gezellige kerstdagen in kleine kring en op een gezond en mooi 2020!

Dit was een lastig jaar voor iedereen. We moeten nog even volhouden, maar wij hebben er vertrouwen in dat we volgend jaar met elkaar een optimaal gezond nieuw jaar gaan beleven!

KAMER VRIJ! Paul Steenbergenlaan Wateringse Veld (Den Haag)

Midden in de woonwijk Wateringse Veld (Den Haag) wonen 13 mensen met een (licht)verstandelijke beperking in een eigen kamer in de Paul Steenbergenlaan. Een rustige straat in een mooie wijk waar...

CLINICLOWNS OP BEZOEK BIJ BSO ZUIDERPARK

Hoe leuk is het om 'wakker te worden' op de BSO door een hilarisch bezoek van de Cliniclowns?

Divers werken bij Levin: Persoonlijk begeleider, woonbegeleider, coördinator?

Werken bij Levin? Wat maakt dat nu leuker of beter dan bij andere zorgorganisaties?