070 820 05 23

Appartement vrij Ons Thuis Prader Willi per 1 maart!

Bij onze woonlocatie, waar volwassenen met het Prader Willi syndroom wonen, komt een appartement vrij in de rustige woonwijk van het Wateringse Veld in Den Haag

In de wijk van het Wateringse Veld in Den Haag ligt ‘Ons Thuis’. Een geschakelde eengezinswoning in een rustige woonwijk. Hier wonen 10 mensen (in de leeftijd tussen 2040 jaar) met het Prader Willi syndroom of aanverwante vorm in hun eigen appartement met eigen badkamer. Beneden kunnen zij met medebewoners samenkomen in de gezamenlijke huiskamer of in de grote tuin. Vanaf 1 maart 2021 is er een appartement beschikbaar. 

Bij Ons Thuis werkt een vast team, er is 24-uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiders zorgen voor een vaste woon, leef-, en eetstructuur. Er wordt goed gelet op het eetgedrag en het stippenplan van Happy Weight wordt hierbij gehanteerd. De bewoners eten samen in de gezamenlijke woonkamer. Elke bewoner heeft eigen leerdoelen en een eigen persoonlijk begeleider. Een Prader Willi-deskundige en diëtiste zijn ook nauw betrokken bij het team en de bewonersDe huur wordt betaald vanuit de Wajong-uitkering. Vanuit het PGB wordt de begeleiding betaald. In deze flyer is de volledige omschrijving te lezen.

Kijk op deze website www.levin-zorg.nl/wonen voor een indruk over Ons Thuis.