070 820 05 23

KAMER VRIJ! Paul Steenbergenlaan Wateringse Veld (Den Haag)

Midden in de woonwijk Wateringse Veld (Den Haag) wonen 13 mensen met een (licht)verstandelijke beperking in een eigen kamer in de Paul Steenbergenlaan. Een rustige straat in een mooie wijk waar verschillende mensen wonen in een eengezinswoning. Onze bewoners hebben een eigen kamer of appartement met de gezelligheid van medebewoners, een gezamenlijke woonkamer, tuin, en aanwezigheid van een team begeleiders in hetzelfde huis. Per direct is er een kamer beschikbaar en zoeken wij een nieuwe buurman of buurvrouw.

De Paul Steenbergenlaan bestaat uit vijf eengezinswoningen die aan de binnenkant met elkaar geschakeld zijn. De verhuurder is Staedion en Levin levert de (24-uurs) zorg met een team van woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders en een meewerkend coördinator. Wonen en zorg zijn gescheiden: de bewoner betaalt de huur direct aan Staedion vanuit de Wajong uitkering. De zorg wordt betaald aan Levin uit het PGB-budget.

Kamer beschikbaar per direct: De kamer bestaat uit een woon/slaapkamer met een wastafel, laminaatvloer in prima staat en luxaflex bij de ramen. De badkamer bevindt zich buiten de kamer en wordt met één andere bewoner gedeeld. Op de begane grond is de gezamenlijke keuken met huis- en eetkamer en eet de groep gezellig met elkaar. Bij mooi weer kan er in de grote tuin gegeten worden. Interesse of wilt u een kijkje nemen? Bekijk de Flyer Paul Steenbergenlaan kamer beschikbaar met alle informatie en bel naar 070 8200523 voor meer informatie.