070 820 05 23

KAMER VRIJ: REUVENSLAAN VOORBURG

Bij wooncomplex 'Reuvenslaan' in Voorburg komt een kamer vrij! Deze kleine groep bewoners (5) zoekt een huisgenoot die graag in 'gezinsverband' wil wonen.

Locatie Reuvenslaan ligt in de rustige woonwijk van Voorburg, Bovenveen. Hier wonen vijf mensen in een deel van een groter wooncomplex. Drie bewoners hebben een eigen kamer en delen de badkamer. De andere twee bewoners delen samen een ruim appartement op de eerste etage. De bewoners komen graag bij elkaar in de gezamenlijke keuken-woonkamer van het appartement op de begane grond. Samen koken zij met een begeleider en zitten zij in de avond bij elkaar om tv te kijken, te kletsen of een spelletje te doen.

Op korte termijn komt er een kamer vrij op de begane grond. Onze groep bewoners zoekt een nieuwe huisgenoot. De leeftijd maakt hen niet uit, als hij of zij maar ‘gezellig’ is en het prettig vindt in een ‘gezinsverband’ te wonen. Om hier te wonen is een VG-indicatie nodig op basis van PGB. Het minimale zorgprofiel is ‘VG Wonen met begeleiding en verzorging’ (voorheen ZZP 3-VG). Een andere voorwaarde is dat je overdag naar werk of dagbesteding gaat. Er is geen slaapdienst omdat de bewoners vrij zelfstandig zijn. In geval van nood kan ‘s-nachts op een alarmknop worden gedrukt die verbonden is aan het nabijgelegen verpleeghuis van Florence. Het kleine team begeleiders draait wisselende diensten. Elke dag is één begeleider om 07.00uur tot 09.30 uur aanwezig en van 15.30 uur tot 22.30 uur.  In het weekend is één begeleider aanwezig van 10.00 uur tot 23.00 uur.

De huur van de kamer en huishoudelijke uitgaven worden betaald vanuit de Wajong-uitkering.

Meer weten over Reuvenslaan? Bel Ed Smits op 070 8200523 of mail naar: e.smits@levin-zorg.nl. Kijk op onze website www.levin-zorg.nl/wonen voor een indruk van Reuvenslaan.