070 820 05 23

Opvang & logeren

Na school, op zaterdagochtend, tijdens vakanties of een logeerweekend lekker spelen of leuke dingen ondernemen met je leeftijdsgenoten! Wij organiseren op verschillende locaties in Den Haag en Delft kinderopvang na school en tijdens schoolvakanties voor kinderen van 4 jaar tot 18 jaar. De logeeropvang is voor jongeren van 6 jaar tot 23 jaar.

Ik zoek kinderopvang of een logeeropvang voor

Opvang

Fijn spelen of leuke dingen ondernemen met je leeftijdsgenoten! Wij organiseren op verschillende locaties in Den Haag en Delft kinderopvang voor kinderen van 4 t/m 18 jaar. Doordeweeks na school en tijdens schoolvakanties. Direct het filmpje bekijken over onze opvang? Dat kan hier!

Den Haag

BSO Zuiderpark: Optimaal plezier met elkaar

Levin heeft een eigen BSO locatie voor naschoolse opvang speciaal onderwijs. Kinderen in de leeftijd van 4 jaar t/m 18 jaar worden na school en tijdens vakanties opgevangen op deze unieke locatie in het Zuiderpark.

Den Haag/Delft

Plezier maken en erop uit tijdens de schoolvakanties!

Tijdens de schoolvakanties bieden wij vakantieopvang pgb (gehele- of halve dagen) op de BSO Zuiderpark, Inspecteur de Vriesschool, Bernardusschool, Tyltylcentrum De Witte Vogel in Den Haag, of op de Maurice Maeterlinckschool in Delft.

Logeren

Even lekker een weekend ertussen uit! Voor kinderen is het fijn en van belang om plezier te maken buitenshuis met leeftijdsgenoten. Voor ouders prettig om even iets anders te doen! Wij organiseren elke drie weken een logeeractiviteit voor jongeren met een verstandelijke beperking. De logeerweekenden vinden plaats van vrijdagmiddag 16.30 uur t/m zondagmiddag 16.30 uur. Wij logeren altijd bij Boerderij Dichtbij in Wateringen, vakantiepark Kijkduin in Den Haag, strandpark Vlugtenburg of vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar. Hieronder kunt u per locatie lezen wat wij bieden tijdens een weekend. Wij hebben een vast team met enthousiaste begeleiders die al jarenlang deze weekenden tot een feestje maken voor de kinderen. De begeleiding is 1 begeleider op 3 kinderen. We hebben een leuk filmpje gemaakt waarop te zien is hoe Boerderij Dichtbij eruit ziet en wat onze logés en begeleiders van de logeerweekeinden vinden: Filmpje!.

In het jaar 2021 logeren wij op de volgende data:

Vrijdag 15 – zondag 17 januari
Vrijdag 12 – zondag 14 februari
Vrijdag 26 – zondag 28 februari
Vrijdag 19 – zondag 21 maart
Vrijdag 9 – zondag 11 april
Vrijdag 30 april – zondag 2 mei
Vrijdag 28 – zondag 30 mei
Vrijdag 18 – zondag 20 juni

Wilt u meer weten of op een wachtlijst gezet worden? Bel naar Janske van Haren op 06 146 460 90 of naar kantoor: 070 820 0523. Naast deze weekenden werken wij ook samen met een gezin die logeermogelijkheden bij hen thuis biedt.

 

Strandpark 's-Gravenzande

StrandparkVlugtenburg: comfortabel logeren vlakbij het strand

Vakantiepark Duinrell Wassenaar

Duinrell: Daar kikker je van op!

Wij gaan regelmatig logeren op attractiepark Duinrell! Op dit leuke- en kleinschalige park gaan we genieten van geweldige attracties en activiteiten.

Vakantiepark Kijkduin Den Haag

Logeren vlakbij het strand

Of het nu het ruisen van de golven, de zilte geur van het water of de vliegers hoog boven de duinen zijn, op vakantiepark Kijkduin in Den Haag is de zee altijd dichtbij. Het strand is op loopafstand, er is een gezellig terras, er zijn heerlijke speeltuinen en een overdekte zwembad.

Boerderij Dichtbij Wateringen

Logeren op de zorgboerderij

In Wateringen vlakbij kanaal De Zweth ligt een idyllische zorgboerderij. Elke maand organiseren onze begeleiders weer een leuk weekend op en om de boerderij. Met elkaar ontspannen en eten ze in de gezellige woon- en eetkamer. Maar ook belangrijk: Maken ze veel lol met elkaar!

Stichting Bloei & Groei

Logeren bij Shanti en Anand

In de rustige wijk in Escamp wonen Shanti, Mike en Anand. Shanti woont samen met haar partner Mike en zij begeleiden al vier jaar mensen met een beperking. Shanti en Mike hebben beide een zorgachtergrond en organiseren logeerweekenden, dagjes-uit en midweken bij hun thuis.

Een blij kind dat thuiskomt na de opvang of een logeerweekend, is voor ons als ouders het meest belangrijk

Hannah, begeleidt tijdens schoolvakanties en logeerweekenden: Het geeft mij voldoening om kinderen als ook hun ouders een fijne dag te bezorgen.