070 820 05 23

BSO Zuiderpark: Optimaal plezier met elkaar

Levin heeft een eigen BSO locatie voor naschoolse opvang speciaal onderwijs. Kinderen in de leeftijd van 4 jaar t/m 18 jaar worden na school en tijdens vakanties opgevangen op deze unieke locatie in het Zuiderpark.

Onze BSO bevindt zich midden in het Zuiderpark in Den Haag. Een mooie, lichte locatie waar we verschillende kinderen in de leeftijd van 8-16 jaar opvangen na school en tijdens schoolvakanties.

Wij beschikken over een eigen mooie ruime- en lichte ruimte in BSO Zuiderpark. Elke middag worden er verschillende activiteiten ondernomen door onze vaste begeleiders, zoals: koken, knutselen, boodschappen doen, wandelen etc. Op donderdagmiddag hebben wij een eigen BSO ruimte bij Don Bosco in Rijswijk: Een centrum Jeugd en Jongeren in Rijswijk. Deze ruime locatie ligt midden op het landgoed te Werve. Don Bosco organiseert al jarenlang opvang en activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Met en zonder een beperking. Op het park bevindt zich ook kinderboerderij ‘Het Akkertje’, waar ook mensen met een beperking meehelpen. Wij organiseren passende activiteiten in ons eigen lokaal, ondernemen leuke dingen samen met Don Bosco en gaan natuurlijk ook veel naar buiten! Bekijk hier het filmpje dat wij maakten over onze BSO en vakantieopvang.