070 820 05 23

Plezier maken en erop uit tijdens de schoolvakanties!

Tijdens de schoolvakanties bieden wij vakantieopvang pgb (gehele- of halve dagen) op de BSO Zuiderpark, Inspecteur de Vriesschool, Bernardusschool, Tyltylcentrum De Witte Vogel in Den Haag, of op de Maurice Maeterlinckschool in Delft.

Op onze eigen locatie, BSO Zuiderpark, en op de andere scholen waarmee wij samenwerken, hebben we ons eigen klaslokaal. Van hieruit organiseren wij verschillende activiteiten met de kinderen.

De kinderen worden in kleinere groepjes verdeeld met elk een begeleider afhankelijk van de zorgzwaarte van de kinderen en hun leeftijd. Van 09.00 uur tot 17.00 uur zijn alle kinderen welkom om op één van onze locaties tijdens alle reguliere schoolvakanties. Het eten wordt verzorgd en vaak samen met de kinderen voorbereid. Natuurlijk is het vakantie en dan gaan we er graag op uit! Gewoon lekker in buurt van de school buitenspelen of we maken een wandelingetje. Soms gaan we naar de bioscoop. Tijdens de schoolvakanties organiseren wij, voor wie dat leuk vindt, een uitje naar bijv. Duinrell, Archeon, Drievliet en musea. Maar ook zorgen wij voor plezier en ontwikkeling door het organiseren van een les in yoga, dans, toneel en creatie. Lees de blog over hoe een dagje vakantieopvang op Tytylschool Witte Vogel in Den Haag eruit ziet.

'We doen allemaal leuke dingen tijdens de vakantie: naar de bios, buitenspelen, koken, naar het strand, en nog veel meer!'