070 820 05 23

Werken of stage bij Levin

Wij hebben een hart voor zorg en zijn betrokken bij onze klanten. Bij ons werken begeleiders die dat ook zijn!  Zij denken graag mee en krijgen de ruimte om zelf initiatieven op te pakken in het belang van onze klant. Ook geven wij de mogelijkheid om voor verschillende klanten op verschillende locaties te werken.

Met elkaar zoeken wij naar mogelijkheden om mensen met een beperking te helpen om nog fijner te wonen, te werken, naar school te gaan,  of samen te leven met anderen. Wij houden van korte lijnen. Onnodig vergaderen doen we niet en we lossen zaken zo praktisch en goed mogelijk op! Meer horen en zien wat werken bij Levin inhoudt? Klik hier om alle films te bekijken en van onze eigen begeleiders en klanten te horen hoe zij hun werk en onze zorg ervaren. Scrol vooral verder op deze website naar onze verhalen en mooie beelden. Of bekijk ons filmpje waarin onze begeleider Anouk vertelt waarom zij zo graag werkt als Allround begeleider. Op onze Facebook-pagina lees je nog meer persoonlijke verhalen over onze klanten, collega’s of samenwerkingen.

Interesse om bij ons te komen werken? Bekijk de vacatures:

Werken bij wooninitiatief St. ZES Breda: een gezellige groep jongvolwassenen begeleiden met een leuk team: Vacature Woonbegeleider St. ZES (28 uur voor 4 maanden) – Breda of: Vacature Persoonlijk begeleider St. ZES (26-30 uur) – Breda

Vacature woonbegeleider Dol-Fijn (flex inzetbaar) – Overveen

Vacature Individueel schoolbegeleider (13 uur) Piramide – Den Haag

VRIJWILLIGERS:
Wij zoeken diverse vrijwilligers om met onze klanten of bewoners een activiteit te ondernemen, te sporten, op stap te gaan of om een bewoner naar zijn werk te brengen.
Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk? Neem contact op met onze coördinator Marloes Rutteman: 06 810 769 02.

 

“Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure”.

Leerkeurmerk S-BB:
Levin werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Dit houdt in dat wij samenwerken en studenten de kans geven de praktijk
te leren in de gehandicaptenzorg