070 820 05 23

Werken of stage bij Levin

Wij hebben een hart voor zorg en zijn betrokken bij onze klanten. Bij ons werken begeleiders die dat ook zijn!  Zij denken graag mee en krijgen de ruimte om zelf initiatieven op te pakken in het belang van onze klant. Ook geven wij de mogelijkheid om voor verschillende klanten op verschillende locaties te werken.

Met elkaar zoeken wij naar mogelijkheden om mensen met een beperking te helpen om nog fijner te wonen, te werken, naar school te gaan,  of samen te leven met anderen. Wij houden van korte lijnen. Onnodig vergaderen doen we niet en we lossen zaken zo praktisch en goed mogelijk op! Meer horen en zien wat werken bij Levin inhoudt? Klik hier om alle films te bekijken en van onze eigen begeleiders en klanten te horen hoe zij hun werk en onze zorg ervaren. Scrol vooral verder op deze website naar onze verhalen en mooie beelden. Of bekijk ons filmpje waarin onze begeleider Anouk vertelt waarom zij zo graag werkt als Allround begeleider. Op onze Facebook-pagina lees je nog meer persoonlijke verhalen over onze klanten, collega’s of samenwerkingen.

Interesse om bij ons te komen werken? Bekijk de vacature(s):

Woonbegeleiders (20 en 24 uur per week) gezocht bij St. ZES – Breda:
Vijftien jongvolwassenen zoeken twee nieuwe woonbegeleiders om hen te begeleiden bij hun dagelijkse structuur. Zoek jij een baan voor 20 uur of voor 24 uur per week?:
Vacature woonbegeleider ZES (20 uur)
Vacature woonbegeleider ZES (24 uur)

Wil jij een aantal ochtenden de bewoners van Dol-Fijn een goede start van de dag bezorgen?:
Vacature Gastvrouw (12-14 uur) – Overveen/Haarlem

Werken als woonbegeleider bij woonlocatie De Nederhof?
Vacature woonbegeleider (20 uur) – Honselersdijk

Flexibel inzetbaar bij wooninitiatief Dol-Fijn in Overveen/Haarlem:
Vacature woonbegeleider flex (inzetbaar bij oproep en vakanties)


VRIJWILLIGERS ALTIJD WELKOM!

Zeker in deze coronatijd kunnen wij altijd extra paar handjes gebruiken om ons team te ontlasten of één van onze bewoners blij te maken met een praatje en een wandeling.
Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger en af en toe of elke week een bewoner van onze diverse locaties verspreidt over Zuid- en Noord-Holland een leuk moment bieden? Bel met Marloes Rutteman om de mogelijkheden te bespreken: 070 8200523.

VROLIJKE CHAUFFEUR GEZOCHT: Voor een vrolijke jongeman zoeken wij een chauffeur die hem op ma-di-do-vrijdag naar zijn werk in Pijnacker wil brengen. Ben jij beschikbaar op deze dagen en kun jij hem om 08.30 uur ophalen en om 15.15 uur thuisbrengen? Dat zou fantastisch zijn! Bel met Marloes Rutteman om dit verder te bespreken: 070 8200523.

“Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure”.

Leerkeurmerk S-BB:
Levin werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Dit houdt in dat wij samenwerken en studenten de kans geven de praktijk
te leren in de gehandicaptenzorg