070 820 05 23

Werken of stage bij Levin

Wij hebben een hart voor zorg en zijn betrokken bij onze klanten. Bij ons werken begeleiders die dat ook zijn!  Zij denken graag mee en krijgen de ruimte om zelf initiatieven op te pakken in het belang van onze klant. Ook geven wij de mogelijkheid om voor verschillende klanten op verschillende locaties te werken.

Met elkaar zoeken wij naar mogelijkheden om mensen met een beperking te helpen om nog fijner te wonen, te werken, naar school te gaan,  of samen te leven met anderen. Wij houden van korte lijnen. Onnodig vergaderen doen we niet en we lossen zaken zo praktisch en goed mogelijk op! Meer horen en zien wat werken bij Levin inhoudt? Klik hier om alle films te bekijken en van onze eigen begeleiders en klanten te horen hoe zij hun werk en onze zorg ervaren. Scrol vooral verder op deze website naar onze verhalen en mooie beelden. Of bekijk ons filmpje waarin onze begeleider Anouk vertelt waarom zij zo graag werkt als Allround begeleider. Op onze Facebook-pagina lees je nog meer persoonlijke verhalen over onze klanten, collega’s of samenwerkingen.

Interesse om voor een woonlocatie te werken? Levin gaat binnenkort stoppen maar de locaties blijven bestaan. De bewoners krijgen binnenkort vanuit een andere organisatie de zorg en begeleiding die zij nodig hebben.

Bekijk de vacatures:

WOONBEGELEIDER BIJ DOL-FIJN:
Vacature woonbegeleider locatie Dol-Fijn 24 uur (vanaf 14 december 2021)

PERSOONLIJK BEGELEIDEN VAN DE BEWONERS VAN WOONLOCATIE BUITENGEWOON:
Vacature Persoonlijk begeleider (28 uur) – Oud-Beijerland

“Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure”.

Leerkeurmerk S-BB:
Levin werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Dit houdt in dat wij samenwerken en studenten de kans geven de praktijk
te leren in de gehandicaptenzorg