070 820 05 23

Verhalen

Wij laten graag onze begeleiders en klanten aan het woord. Zodat je een idee krijgt welke zorg wij allemaal leveren. Lees hier hun verhalen!

Het werk van onze toekomstige (duo) Coördinator Jeugd en Individuele begeleiding

Onze collega Janske vertelt over haar werk als (duo) Coördinator Jeugd en Individuele begeleiding. Wij zoeken een vervanger per 1 maart 2021. Lees hier over de veelzijdigheid van deze leuke baan!

Blije Hidde op de BSO en vakantieopvang

Hidde komt sinds twee jaar na school op onze BSO Zuiderpark in Den Haag. Tijdens de schoolvakanties gaat hij ook graag. Omdat wij het fijn vinden blije klanten te zien, vroegen wij zijn ouders hoe...

VEELZIJDIG WERKEN IN DE GEHANDICAPTENZORG BIJ LEVIN

Dat je je bij Levin kunt blijven ontwikkelen en hoe veelzijdig werken in de gehandicaptenzorg kan zijn, bewijst onze collega Ingeborg wel!:

Mijn werk als begeleider bij Ons Thuis (Prader Willi)

Links in de rood/zwart geblokte blouse, sta ik: Lieke! Ik werk als persoonlijk begeleider bij het wooninitiatief waar mensen met het Prader Willi-syndroom wonen. Een heel uitdagende baan.

Blog 4: Een dagje meelopen bij de vakantieopvang

In alweer de vierde blog van onze klantenadviseur kun je lezen hoe een dag op de vakantieopvang bij Tyltylschool De Witte Vogel eruit ziet.

BLOG 3: Stipt op tijd bij ouderinitiatief ‘Ons Thuis’

Eenje, onze klantenadviseur, wil zich optimaal laten informeren over de praktijk en bezoekt daarom elke maand een locatie. Deze maand is dat: Ouderinitiatief 'Ons Thuis'.

Interview met Autisme Praktisch: Hoe de dochter van Hélène haar leven verrijkt

“Mijn dochter met een verstandelijke beperking en autisme heeft mijn leven verrijkt”. Zo begint de kennismaking met Hélène Vrij.

BLOG 2: Ilse’s overstap

Na 12 jaar werken als eigenaresse van een aantal parfumeries ging Ilse werken in de zorg. Het aansturen van een zorgteam, omgaan met bewoners met een beperking en hun ouders is iets heel anders.

BLOG 2 – klantenadviseur: Snuffelstage bij een wooninitiatief

Eenje, onze klantenadviseur, wil zich optimaal laten informeren over de praktijk en bezoekt daarom elke maand een locatie. Deze maand is dat: Wooninitiatief Paul Steenbergenlaan.

BLOG 1 – Klantenadviseur: Stagedag bij Levin, maar dan een beetje anders…

Eenje werkt alweer 2 jaar bij ons als klantenadviseur. Met enthousiasme en professionaliteit luistert zij naar de zorgvragen van onze klanten en biedt zij diverse mogelijkheden.