070 820 05 23

Over ons

Wij zijn een kleinschalig en persoonlijk pgb zorgverlener voor mensen met een pgb of particuliere zorgvraag. Voor kinderen, (jong)volwassenen en ouderen. Met een pgb kun je voor verschillende zorg (behalve GGZ en Thuiszorg) voor mensen met een beperking bij Levin terecht. Wij hebben een hart voor zorg en zijn betrokken bij onze klanten en onze begeleiders. Met elkaar zoeken wij naar mogelijkheden om mensen met een beperking te helpen te gaan wonen, nog fijner te wonen, te werken, naar school te gaan of samen te leven met anderen.

Wij houden van korte lijnen en hebben daarom graag persoonlijk contact met onze klanten, begeleiders en samenwerkingspartners zoals MEE, Middin en zorgkantoren. Levin biedt zorg en ondersteuning thuis, bij wonen, op of na school (BSO) of regelt een passende dagbesteding. Ook verzorgen wij logeermogelijkheden voor weekenden of (school)vakanties voor kinderen of jongeren. Daarnaast adviseren wij bij het opzetten en begeleiden van wooninitiatieven en zetten wij een professioneel team van begeleiders op die de bewoners op de woning begeleid. Samen werken we aan een fijne woonomgeving waarbij zorg, begeleiding, school, werk of dagbesteding logisch op elkaar aansluiten en onze klanten optimaal zichzelf kunnen zijn.

In 2011 vertelden wij aan een ondernemersblad wat onze bedrijfsfilosofie is. Nu, 9 jaar later, denken we er nog precies hetzelfde over: Lees het artikel in Bedrijf in Beeld of onze recente blog over inclusie. In het regioblad (Noord-Holland) B. magazine lees je nog meer over de zorg en met name de zorg over het wonen voor mensen met een beperking in dit mooie artikel.

Onze algemene voorwaarden zijn hier te lezen en voor onze privacyverklaring voor onze klanten klik je hier.